Heigo Jelle on esindatud rahvusvahelises seppade aastaraamatus

Sepakunsti kõige mõjukamaid aastaraamatuid, Saksamaal äsjailmunud saksa- ja ingliskeelne «Metalldesign international 2017» avaldas põhjaliku, 36 lehekülje pikkuse artikli metallikunstnik Heigo Jelle loomingust.
Aastaraamatus ilmub harilikult ülevaade kaheksa sepakunstniku kohta ning esimest korda kirjutatakse aastaraamatus eesti sepast. 1986. aastal Eesti Kunstiakadeemia lõpetanud Heigo Jelle (s 1963) on kõige nimekamaid eesti seppi, kelle Tallinna avaliku ruumi töödest on tuntumad väravad Stenbocki paleele, Riigikogu Teabekeskusele ja Riigikogu sisehoovi, samuti sepised Viljandi Pärimusmuusika aidale. Jelle on loonud ka arvukalt vabaloomingut ning sisesepist.
http://kultuur.postimees.ee/4009543/heigo-jelle-on-esindatud-rahvusvahelises-seppade-aastaraamatus